Skjønnhet & Helse

10g bronse Naturlig Mineral Glimmer Pulver DIY For Såpe Fargestoff Såpe Colorant Sminke Øyenskygge Såpe Pulver Håndlaget Såpe

kr14.91 kr19.84
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (0)
  • Mer Informasjon
SKU: b9882

produkt beskrivelse: Skimrende pigmenter er naturlige pigmenter som produserer metallic perler som er belagt med metall oksider og kan reprodusere den nydelige og farge av naturlige perler, skjell, koraller og metaller.Micro-gjennomsiktig, flatskjerm-som poeng, avhengig av lys brytning, refleksjon, overføring for å vise farge og lys.

Skimrende pigmenter er ikke-giftig, motstandsdyktig mot høye temperaturer, motstandsdyktig mot lys, syre og lut, ikke-spontan forbrenning, ikke-forbrenning, ikke-ledende, ikke-ledende, kan møte maling, plast, blekk, skinn, trykking og farging, gummi, papir, kosmetikk og andre næringer, Slik at forekomsten av disse næringene mer strålende og lyse, Guangruzhirei.

Skimrende pigmenter er blandet med den mer gjennomsiktig materiale, jo mer vakker perle luster kan produseres, kan også være blandet med transparente pigmenter eller fargestoffer for å få riktig farge, men bør unngå bruk av ugjennomsiktig ingredienser eller sterk maling , som titandioksid, jernoksid og andre pigmenter, slik at det ikke påvirker pearl effekt.Farge-serien av skimrende pigmenter kan være produsert i henhold til farge på de forskjellige pearl luster.

Skimrende pigmenter er ikke-metalliske funksjonelle miljø pigmenter, 100% tørt pulver forsyning, lett å spre jevnt.I henhold til størrelsen av partikkelstørrelse og det er mange forskjellige produkter, mens størrelsen på størrelse kan påvirke skimrende glans, store skimrende glans mer flimmer, mørkere dekke, den lille størrelsen av satin myk glans, og en bedre dekke styrke Bruk:

Belegg Pigment, neglelakk(spiker kunst) , c osmetic materiale , sminke ,såpe, utskrift, reklame

plater,sikkerhetsskilt,trafikk barrierer, Plast & Rubber Pigment,Skinn Pigmenter,neglelakk,

Maleri Håndverk,

Harpiks, smykker, Stempling ,Scrapbooking, underjordisk parkering, ballroom dekorasjon,

utsmykking, fiskeutstyr, etc.trenger lyse farger bruksområder og så videre

vekt:10 g/mye

pakke:plastpose

Frakt:

1. Alle elementer vil være dobbelt kontrollert før forsendelse.For å være garantert i ny tilstand, og fungerer perfekt...

2. Alle elementer vil bli sendt innen angitte saksbehandlingstid, etter mottak av betaling(unntatt lørdag,søndag og på Ferie).

3. Før du bestiller,kan du kontakte oss for å bekrefte din foretrukne forsendelse metode.Elementer er bare fulgte etter betalingen er bekreftet av Escrow.Hvis du trenger hjelp til å velge en rask og pålitelig shipping company, kan du kontakte oss direkte og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe.

4. Av sikkerhetsmessige grunner, hvis du må endre leveringsadressen ,pls informer oss når du gjør en bestilling før forsendelse.

5. For systemet som standard ordre vil bli levert via Malaysia Post Air Mail, vil det ta 15-39 dager for levering.(Vi vil ikke være ansvarlig med uventede forsinkelser som er tilpasset prosessen, været tilstand etc...).

6. Vi vil liste sporingsnummeret på Beanandbop.com etter levering, kan Du besøke den aktuelle flyselskapets nettside for online sporing av informasjon.(17 tracking nettstedet)

Varm Påminnelse:

1. Vi er ikke ansvarlig for feilaktig eller ikke kan leveres adresse.

2. For internasjonale transaksjoner, kan du også være ansvarlig for toll, moms og fortolling avgifter som kreves av lover og regler i hjemlandet(selvfølgelig, vi vil prøve vårt beste for å erklære en liten mengde for deg for å unngå disse kostnadene).

3. Når du mottar det, vi håper at du vil like det og setter pris på vår kundeservice.Hvis du er fornøyd, vi håper at du kan la oss en positiv kommentar, og for 5-stjerners.

4.Hvis du har noe du føler deg fornøyd med, vi hightly setter pris på at du kunne ta kontakt med oss før du forlater Negative tilbakemeldinger eller Nøytrale tilbakemeldinger.Vi vil prøve vårt beste for å løse dine problemer ASAP!

Garanti Returnerer:

1. Hvis du finner noen feil på våre produkter, vennligst kontakt oss innen 3 dager etter du har mottatt varen.

2. Hvis elementene er brutt når du har mottatt dem, kan du ta et bilde og send til kobling av Beanandbop.com salg detaljer ,og vi vil sende deg en annen gratis eller gå tilbake til dine penger.

3. Kjøperen vil være ansvarlig for alle frakt, forsikring, og ekspedisjonsgebyr (hvor gjeldende) når vi kom tilbake elementene for exchange.Frakt og håndtering avgifter vil ikke bli kreditert.

4. Hvis det er noe problem med kjøpet,Vennligst gi oss muligheten til å fikse ting før feedback.

5. Vi vil ikke gi tilbakemelding til vi begge(kjøper og selger) fornøyd med avtalen.Når du er fornøyd med våre elementet og deretter gi oss tilbakemeldinger.

"Vi Tror at 99,9% problemer kan løses gjennom kommunikasjon"

Tilbakemeldinger:

Vi gir 5 stjerner tilbakemelding til alle våre kunder når de får elementer.C en du også kan du ikke bare la oss dårlig tilbakemelding når du har et problem?Kontakt oss og vi vil behandle problemet raskt,gi oss en sjanse til å tjene deg igjen med mye bedre elementer og pris, takk så mye for din forståelse og samarbeid.

Som du er kjent,min kjære venn,både av oss bare starte business på dette nettstedet,tilbakemelding er veldig viktig for oss alle.vi tilbyr 100% tilfredshet på kjøpet ditt og god kvalitet elementer med svært rimelig pris,håper å tjene deg i lang tid fremover med mye flere elementer.

Legg Til Dine Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Din vurdering

Din anmeldelse*

Navn*

E-post*

  • Materiale : Glimmer Pulver
  • Antall : 1
  • Element Type : Nail Glitter
  • NETTO VEKT : 10g

Koder: Mineral Glimmer Pulver