Hjem Innredning

43cm Metall Gecko Art Hage Dekorasjon Innendørs og Utendørs Miniatyr Lizard Våningshuset Dekor-Veggen Statuer Innredning Skulptur Ornam F9U7

kr36.54 kr65.31
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (2)
  • Mer Informasjon
SKU: b52889

Spesifikasjoner:

Navn:Gecko anheng

Farge:grønn,rød,blå

Materiale:jern+malt

Størrelse: 43*27cm/16.9*10.6 tommer

Beskrivelse:

HØY KVALITET MATERIALE: Disse tre metall øgler er laget av høy kvalitet malt jern for holdbarhet.De håndlagde bygging og rust-bevis miljøvennlig maling sikre holdbarhet og lang levetid.

Unik Design : Disse metall øgler kommer til liv med sine lyse håndmalte farger, særegne og to realistiske øyne.Den openwork mønster design gjør dem egnet for både innendørs og utendørs dekor.

Enkel å bruke: så et innendørs eller utendørs dekorasjon, tiltak 16.9*10.6 tommer, og er stor nok til å fange øyet og gir en følelse av natur og røre til huset.

Allsidig: Med en metall krok på baksiden, disse gecko veggkunst er lett å henge og er egnet for å dekorere ulike områder av huset, for eksempel terrasser, gjerder, terrasser, hage vegger, dører eller vinduer.

Flott som gave : Denne kreative strykejern dyr veggen henger er en flott gave til alle som elsker hage og kunst.Enten for deg selv, familie eller venner, det er en flott dekorasjon.

pakken listen:

1*Gecko Veggen Henger

Takk for din oppmerksomhet, hvis du ønsker å kjøpe mer enn vi oppført, kan du kontakte oss.Ha en fin dag!

Legg Til Dine Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Din vurdering

Din anmeldelse*

Navn*

E-post*

  • Opprinnelse : Fastlands-Kina
  • Materiale : Metall