Datamaskin Periferiutstyr

Abstrakt 90x40 Spillet Musematte Lås Kanten Deskpad XL Gummi Tastatur Dusj Mat Geometriske Gaming Mouse Pad Stor Gamer PC-Tilbehør

kr54.07 kr164.01
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (1)
  • Mer Informasjon
SKU: b36133

Funksjoner:

* Holdbare Sømmer Kanter : Denne musematte har delikat kanter som kan hindre slitasje.Sikre langvarig bruk uten deformasjon og degumming.

* Glatt Overflate : Struktur er tettere.Mus kan være flyttet raskt og nøyaktig posisjonert til å sikre jevnere mus-kontroll .Perfekt til din bærbare datamaskin, datamaskin og PC.

*Non-slip gummi base : Tett skyggelegging og anti-skli naturlig gummi base kan godt grep skrivebordet.Premium mykt materiale for din komfort og mus-kontroll.

*Vaskbar Design og Fade Hindre : Denne musen mat er laget av noe som har stor låse-farge-effekt.Flytende flekker kan rengjøres med vann for kontinuerlig bruk.Og det vil ikke falme med gjentatt rengjøring.

*Utskrift av prosessen: Vår musematte er skrevet og produsert ved hjelp av varme ved å trykke og fargestoffsublimering, som er prosessen med å konvertere tørrstoff i gasser.Høy temperatur på trykkeri slår blekk til gass og obligasjoner med glatt polyester materiale som danner toppen av musematte, så du trenger ikke å bekymre deg om design peeling off eller falming.

*Bredt Anvendelsesområde: Tilgjengelig for alle typer mus, laser-og optiske.Ideell størrelse for daglig bruk.

Spesifikasjoner:

Materiale: Gummi+ klut

Størrelser: 30x60cm,30x70cm,30x80cm,30x90cm,40x70cm,40x80cm,40x90cm

Pakken includeed: 1 x musematte

Merk: Når du åpner pakken, noen ganger vil det være en liten gummiaktige lukt, noe som er normalt, og det vil gå bort i noen dager.Etter lang avstand transport, størrelsen avvik er 0,5-1,5 cm, noe som er et vanlig fenomen.Takk for din forståelse.

Legg Til Dine Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Din vurdering

Din anmeldelse*

Navn*

E-post*

  • Merkenavnet : QStarsPad
  • Materiale : Gummi
  • Pakke : No
  • Produkter Status : LAGER
  • Opprinnelse : Fastlands-Kina

Koder: anti-slip mousepad