Undertøy

100% Mulberry Silke silke pyjamas Dress-Sett for kvinner, damer sommer shorts to-stykket sexy kul home service

kr930.80 kr1 861.71
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (1)
  • Mer Informasjon
SKU: b20966

Om Silke MaterialPajamas

Laget av 100% Naturlig Silke berolige nervene og fremme søvn Den kjemiske strukturen av silke protein i silke pyjamas er 18 typer naturlige aminosyrer.Disse aminosyrene inneholde et lite molekyl som heter "sove-faktor" som har effekt av stabiliserende nerver og eliminere trøtthet.Det kan effektivt forbedre søvn, øke sove dybde, og eliminere Trøtthet på dagtid.

Kvalitet Test Rapport

Størrelse Oversikt

Pls velg størrelse i henhold til størrelse tabellen .Ikke velg det rett og slett som S, M, L....

M: Byste:82cm Skjorte Lengde:48 cm Midje:62-100 cm Hofte:90 cm L :Byste:86cm Skjorte Lengde:50cm Midje:64-104cm Hofte:96cm XL:Byste:90cm Skjorte Lengde:52cm Midje:66-106cm Hip:102cm

Silke Pyjamas Fordel

Først.Miljøvern Silke pyjamas er laget av naturlige mulberry silke, som er forurensningsfri og virkelig grønn.For det andre, skjønnhet huden Mulberry silke i silke pyjamas er sammensatt av naturlig protein fiber inneholder atten aminosyrer som kreves av den menneskelige kroppen.Den kjemiske strukturen er lik menneskelig hud og har god kompatibilitet.Det kan hjelpe huden å opprettholde forbrenningen av lipid film på overflaten, forebygge aldring av huden, fremme blodsirkulasjonen, forsinke aldring, og holde huden fuktig og smidig.Det har åpenbart virkninger på allergisk hud og kløe.Tredje, myk og glatt Silke og føles naturlig glatt og myk, tett-til-hud er den andre huden av kroppen som er kjent som "fiber queen", som også er nær alle fiber.Fjerde, tett og komfortabel overflaten av silke pyjamas er glatt og smidig, og dens friksjon stimulering koeffisienten til den menneskelige kroppen er den laveste blant alle typer fibre.Når våre delikate huden og glatt og delikat produkter møter, sin unike myk tekstur, i henhold til kurven av den menneskelige kroppen, considerately og trygt bryr seg om hver tomme av huden vår.Fem, varm om vinteren og kjølig om sommeren silke i silke pyjamas inneholder den høyeste silke volum tomrom i fiber, som kan spille en to-veis justering funksjon.Når det er kaldt, det reduserer varmeoverføring og holder varmen bedre enn bomull og ull.Når det er varmt, det kan tømmes mye av varmen, holde kroppstemperaturen konstant, og spille rollen som varm om vinteren og kjølig om sommeren.Seks, absorbering av fuktighet silk protein fiber i silke pyjamas inneholder en slags hydrofile side-chain amino acid stoff, som kan absorbere fuktighet og slipper ut fuktighet i luften, og opprettholde en viss mengde fuktighet.Det kan hjelpe huden beholde en viss fuktighet under normale temperatur-og ikke gjøre huden er for tørr.Når det er varmt, kan det raskt spre svette og varme som slippes ut av kroppen, som gjør at folk føler seg ekstremt kult.Sju, berolige nervene og fremme søvn Den kjemiske strukturen av silke protein i silke pyjamas er 18 typer naturlige aminosyrer.Disse aminosyrene inneholde et lite molekyl som heter "sove-faktor" som har effekt av stabiliserende nerver og eliminere trøtthet.Det kan effektivt forbedre søvn, øke sove dybde, og eliminere Trøtthet på dagtid.

Åtte, antibakteriell, anti-mugg, anti-mite Silke har gode naturlige egenskaper av antibakteriell, anti-mugg og anti-mite.Sin silke sammensetning av SERCIN har evnen til å hindre avl av midd og bakterier.Silk pyjamas bruke 100% naturlige premium mulberry silke, som oppfyller strenge hygieniske og helsemessige krav.Ingen kjemiske stoffer som er skadelige for menneskers helse er lagt under produksjonsprosessen.Ni, anti-uv-Tryptofan og tyrosin i silke protein kan effektivt absorbere og skjermen ultrafiolette stråler, og har bedre UV-motstand.Kan effektivt hindre ultrafiolette stråler fra skadelige menneskelige huden.Holder huden delikat og glatt og elastisk.Ti fremstående og elegante Silke pyjamas er basert på minimalistisk design, og reflekterer mote og fritid, romantisk og livlig, og er nøye utformet.Mens bringe folk en sunn, komfortabel, edle og elegante liv erfaring, er det også talsmenn en moderne og rik livsstil.Blitt et symbol på humør og smak liv.

Vaske og Ta vare på din silke Pyjamas

På grunn av den spesielle stoff av silke pyjamas, betaler spesiell oppmerksomhet når du vaske og vedlikeholde det. 1. Det er best å bruke myke vann når du vasker, og temperaturen er best på 35-40 grader Celsius. 2. Alkali har en ødeleggende effekt på silke fiber, så bruk nøytralt vaskemiddel eller silke ull vaskemiddel. 3. Salt fjernet av kroppen er også svært ødeleggende for silke.Silke pyjamas må skiftes og vaskes ofte for å unngå gule flekker og påvirke seg. 4. Når du vasker, ikke røre eller vri med kraft, men gni forsiktig. 5. Etter vask, henge det på et kjølig og godt ventilert sted, og det tørre.Det bør ikke bli utsatt for solen, slik som å unngå at materialet blir sprøtt etterhvert fiber og misfarging forårsaket av ultrafiolett stråling i solen.Hvis du ikke bære det, det er best å tørke den i solen for en kort tid, og deretter sette det inn i boksen.Merk at det ikke skal bli presset tungt.Forskjellige farget silke pyjamas bør være atskilt med papir for å hindre misfarging.En ting til, ikke sette kamfer piller, husk!

Legg Til Dine Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Din vurdering

Din anmeldelse*

Navn*

E-post*

  • Materiale Sammensetning : 100 silke
  • Materiale : Silke, 100% ren silke
  • Modell Nummer : HZZ181
  • Uanstendig Bilde : No
  • Seksuelt Betont : No
  • Erme Lengde(cm) : Ermeløs
  • Kjønn : Kvinner, Kvinner Dame Jente Kvinne
  • Merkenavnet : fimtairah
  • Mønster Type : Solid
  • Kvinners Silke Pyjamas Sett : silke pyjamas sett
  • Lengde : Shorts
  • Element Type : Pyjamas
  • Sesong : Våren, Våren Sommer Vinter Høst
  • Krage : V-Hals