Skjønnhet & Helse

Pust Spray I Munnen Spray Friskt Pust, Fuktighetsgivende Dårlig Ånde Munnen Spray Til Å Forebygge Tannråte Bærbar Pust Fresheners Muntlig

kr38.11 kr76.33
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (0)
  • Mer Informasjon
SKU: b20854

Beskrivelse:

1. 【Probiotiske Pust Freshener】3 typer av friske smaker, mynte, sitron, fersken, praktisk munnen spray for å fjerne dårlig ånde, og lar duft.

2. 【Pust Friskhet】Beroligende Mist er en spray som raskt kan friske pusten.Kjapt og frisker opp pusten din, slik at du med en ren duft av mynte.Puste frisk uten å brenne og sukkerholdige ettersmak.

3. 【Lindre Oral Problemer】Beroligende spray kan hjelpe deg med å lindre dårlig ånde, mandel steiner, tannråte, etc., fullstendig hjelpe deg å eliminere dårlig ånde, og den ekstra mentol kan ta pusten frisk.

4. 【Langvarig】Lei av tannkjøttet og mints boblende før de kan gjøre noe?Dette pust freshener og frisker opp ganen med en langvarig, matchende duft!Mer enn bare dekker lukt.

5. 【Egnet for Alle】Perfekt løser alle orale problemer, lindrer sprukket tunge, dårlig ånde, etc.Egnet for alle, inkludert barn, tenåringer og pensjonister.

Spesifikasjon:

Navn: pust freshener

Kapasitet: 17ml

Produkt Liste:

Pust Freshener *1

Notater:

1. Produktet fargen kan være litt forskjellig fra bildet på grunn av ulike lyssettings-og skjerminnstillinger.

2. På grunn av manuell måling, det er en toleranse på produkt størrelse.

Se mer produktinformasjon

1.【Reparasjon Funksjon】Probiotiske Spray kan hjelpe deg med dine muntlige problemer fordi det lindrer dårlig ånde, mandel steiner, hulrom, etc, og la deg få en god stemning fra nå av og ikke lenger bekymre deg.

2.【Pust av Frisk Funksjonen】Pust Spray som gir langvarig frisk pust for helsen til tennene og tannkjøttet fordi det er utstyrt med en kjempe dårlig ånde funksjon og etterlater deg med en ren og frisk smak.

3.【Friske og Holdbare】Dårlig Ånde Spray gir en varig og matchende duft, som frisk smak og selvtillit for deg å legge til langvarig oral dynamisk .

4.【Bærbar og Lett】Pust Freshener, være enkel å oppbevare, er veldig praktisk å bære for montering i lommer og lar deg ta dem ut for bruk, uansett hvor du går.

5.【Bred Anvendelse】Munnen Spray brukes for en rekke applikasjoner, som er den perfekte løsningen til alle oral problemer for lindrende tunge sprekker, dårlig ånde, osv., og er egnet for alle, inkludert barn, unge og eldre.

Legg Til Dine Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Din vurdering

Din anmeldelse*

Navn*

E-post*

  • Opprinnelse : Fastlands-Kina
  • Modell Nummer : pust freshener