Datamaskin Periferiutstyr

Filmen Ringer PC Resepsjon Pad Stor musematte Gaming Tilbehør Dusj Mat Musematte HD Musematte Computer Lock Edge Tastatur Mat

kr390.59 kr765.96
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (0)
  • Mer Informasjon
SKU: b20710

Funksjoner:

Holdbare Sømmer Kanter : Denne musematte har delikat kanter som kan hindre slitasje.Sikre langvarig bruk uten deformasjon og degumming.

Glatt Overflate : Struktur er tettere.Mus kan være flyttet raskt og nøyaktig posisjonert til å sikre jevnere mus-kontroll .Perfekt til din bærbare datamaskin, datamaskin og PC.

Non-slip gummi base : Tett skyggelegging og anti-skli naturlig gummi base kan godt grep skrivebordet.Premium mykt materiale for din komfort og mus-kontroll.

Vaskbar Design og Fade Hindre : Denne musen mat er laget av noe som har stor låse-farge-effekt.Flytende flekker kan rengjøres med vann for kontinuerlig bruk.Og det vil ikke falme med gjentatt rengjøring.

Farge : Vi streber etter å tilby den mest fargerike utskrifter.Vi bruker 6 farger for å skrive ut, mens de fleste konkurrenter bruk 4 farger, og vi bruker en proprietær blanding av CMYK og neon farger for å skape et bredest mulig fargespekter.

Utskrift av prosessen : Vår musematte er skrevet og produsert ved hjelp av varme ved å trykke og fargestoffsublimering, som er prosessen med å konvertere tørrstoff i gasser.Høy temperatur på trykkeri slår blekk til gass og obligasjoner med glatt polyester materiale som danner toppen av musematte, så du trenger ikke å bekymre deg om design peeling off eller falming.

Bredt Anvendelsesområde : Tilgjengelig for alle typer mus, laser-og optiske.Ideell størrelse for daglig bruk.

Tilpass din musematte:

1.100% Splitter Nye

2.Du kan Dekorere Din Desktop med musematte.

3.Fin Farge Trykt på musematte

4.Høy Kvalitet,Laget av Mykt Gummi Materiale og Glatt Stoff

5.Alle Størrelse (Avvik område:1-3cm 2.Vær oppmerksom på at svak farge forskjellen bør være akseptabelt på grunn av lyset og skjerm.)

6.Vi kan tilpasse hvilket som helst bilde.Du kan kontakte oss hvis du trenger det.Hvis du vil kjøpe mer.Ta kontakt med vår kundeservice.Vil gi deg den engros-pris.

Tilpasset kjøperen, må du følge disse trinnene:

1 - Første plassere en ordre første

2 - ta Kontakt med vår kundeservice og holde din e-postkonto i chat-linje

3 - Send bildet ditt til vår kundeservice

Merk: sørg for at ditt bilde er høy-definisjon, helst ikke mindre enn 1920*1080-oppløsning, hvis bildet er større enn 5 MB, kan du sende bildet link til selgeren eller be selgeren om å sende en e-post

Legg Til Dine Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Din vurdering

Din anmeldelse*

Navn*

E-post*

  • Opprinnelse : Fastlands-Kina
  • Materiale : Gummi
  • Pakke : Ja
  • Merkenavnet : Eenehana, Riccu
  • Produkter Status : LAGER
  • Modell Nummer : Musematte, Anime Gaming Mouse Pad