Datamaskinen & Office

200 x 140 x 0,15 mm FEP Film beskyttelsesfilmen 5PCS for ELEGOO Mars SLA DLP 3D Printer Drop Shipping

kr40.32 kr55.23
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (2)
  • Mer Informasjon
SKU: b16636

Funksjoner:

OOTDTY

splitter ny og høy kvalitet

Inkludert i pakken: 5 stk 200 x 140 x 0,15 mm FEP film og 2 stykke erstatning plast slikkepott, tilstrekkelig mengde for å møte dine nye behov, er det anbefalt å erstatte disse arkene regelmessig for å redusere utskrift feil og få til en god utskriftskvalitet .

Høy kvalitet på materialet: FEP film som er motstandsdyktig mot høye temperaturer (204 grader Celsius), overflaten er non-stick, glatt, riper, kjemisk bestandige og UV-motstandsdyktig og holdbar.

Høy lystransmisjon: FEP filmen er svært motstandsdyktig mot UV-stråler og gjennomsiktig, i stand til å tåle høye temperaturer i kontinuerlig drift av UV-SLA 3D-skrivere, slik at mer enn 95% av UV-stråler å være upåvirket.

God ytelse: FEP filmen har høy lystransmisjon og høy UV-beskyttelse og åpenhet, tåler den høye temperaturen i kontinuerlig drift av UV-SLA 3D-skrivere, slik at mer enn 95% av UV-stråler for å være uforstyrret.

Bruk en plast skrape: Regelmessig utskifting av plast skrape kan bidra til å unngå skader på plast skrape, fordi de kan skrape bunnen av, eller vri FEP film, noe som vil føre skrive ut til å mislykkes, når det er deformert eller skadet, må du ikke bruke et metall som skraper på denne filmen eller spade.

Spesifikasjoner:

Materiale: FEP film

Farge: som bildet viser

Størrelse: 140 x 200 mm

Tykkelse: ca. 0,15 mm

Antall: 5 stk

Pakken Inkluderer:

5 x FEP film

2 x Plast spatulas

Merk:

På grunn av problemene med lyseffekter og skyting vinkel, vil det være visse toleranser i produktet, vær så snill å forstå.

Vennligst tillat 0-1cm feil på grunn av den manuelle measurment.

Legg Til Dine Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Din vurdering

Din anmeldelse*

Navn*

E-post*

  • Element Type : Maskeringstape Papir
  • Modell Nummer : B03C4NB703451
  • Opprinnelse : Fastlands-Kina
  • Merkenavnet : ANNEPRO